Hui miten äkkiä onkaan tultu päivään jolloin alkaa viimeinen raskauskuukausi (tai no voihan mulla alkaa vielä ekstrakuukaus jos menee yli).
Tänään on taas kivulias päivä. Menkkamaisia kipuja ja tärinä sekä liikkuminen sattuu. Vauvan liikkeetkin tuntuu tekevän kipeetä ja vauvan pää painaa ajoittain aika alhaalla. Ihan ei tuolla kohdunsuulla vielä ole sillä sitä pallojalkojen välissä oloa mulla ei kyllä ole. Väsytää, hiottaa ja joskus harvoin vähän supistaa..

Tänään tuli postissa aventin tuttipullopaketti. 3 isoa pulloa. Aiemmin tilasin jo 2 pakettia tutteja+ maidonkerääjät. Ens viikolla aion keitellä rintapumpun osia, tutteja ja pulloja valmiiks. Ei niitä välttämättä tarvii viiteen viikkoon, mut sit taas ei tiiä jos niitä jostai syystä tarviikin jo piankin. Näissä jutuissa kun ei päde mikään ennuste. On vaan mentävä päivä kerrallaan ja asennoiduttava siihen että mikä päivä tahansa vauva voikin päättää syntyä.

Ens torstaina on sitte aika polille ja saa taas kuulla tuoreimman koko ennusteen. Toivon mukaa ei ylittäis viel kovin paljolla sitä 3kiloa. Kun neljässä viikossa ehtii kuitenkin lähes kilo tulla painoa vielä.

Pistäminen sujuu suht rutiinilla. En vaan meinaa minään päivänä muistaa nyt sitä sokerimittausta. Huomena on nyt kyl pakko et saa vielä yhden päivän arvot enne polille menoa.

Vauvan vaatteita pitää vielä muutamia käydä etsimässä, lähinnä bodeja tarvii pari 56-62cm koossa

Kehdossa on yöpuku valmiina kokoa 56cm oottamassa <3