Ihan uskomatonta että huomenna on jo noin paljon viikkoja. Tosin nyt ne menee nopeemmi kun ei tarvii kokoajan laskee ja oottaa että tulis nyt äkkiä se ja se..
En meinaa ole vuotanut nyt vissiin kolmeen päivään yhtään, sillo yks päivä tuli vähän  ruskeeta pyyhkästessä mutta nyt ei yhtää mitää muutaku valkkaria! Ihanaa toivon mukaan se loppuu siis tyystin.

Pienen liikkeet on selkiytyneet, mutta tuntuvat tietysti vain levossa. Ihmetyttää et painaako tuo kohtu muka istuessa jo jotenkin alimpia kylkiluita kun on jotenkin maha kipeen oloinen kun istuin tänään pitkään.Siis tuosta kylkikaarista alaosasta..Kun oon istunut viel huonos asennossa vähän lysyssä.

Käytiin tänään kaupungilla ostaa uusi patja esikon sänkyyn kun tämä mahataudissaan oksenti vahingossa siihen. Meni suoraan patjalle ja eihän sitä voi pestä mitenkään etenkään kun meil on kph rempassa vielä.

Huomen pitäs sen sähkömiehen vihdoinkin tulla, joten ihan kohta pääsee sit alkaa lattian teon. Tilasin tänään saunan seinän kivennäköiset laatat. Eli saunaan tulee iki kiuas ja halusin sen taakse jotai muuta ku puupaneelin. Päätin laatoittaa siis sen seinä sellaisella laatalla joka on ihan sen näköistä kun se verhoilukivi. Isoja levyjä , jotka kyl painaa kivasti, mut silti siitä tulee hyvän näköinen kun on valmis. Kodinhoitohuoneen kaapit saa hakee vissiin tällä viikolla. Seinään niitä ei vielä saada koska se seinien viimeistely on viivästynyt sen sähkömiehen viivästymisen vuoksi. Mutta siis sen jälkee pääsee maalaamaan, pakkeloimaan ja tapetoimaan  ja maalaamaan uudelleen khh seinät. Sit ne voikin jo laittaa kaapit meinaa ja viimeseks laatat.

Ah meidän ihana uus suihkukin oottaa vaan seinään kiinnittämistä! On se vaa juhlapäivä kun on taas oma suihku eikä tarvii enää anoppilassa ravata!!

Keskimmäistä kolmannest jäljellä enää vähän reilu 2kk sit alkaa jo viimeinen kolmannes, hui!