Tänää raskausviikot on jo 22+3 eli aivan huimaa vauhtia aika kulkee. Enää 1½ viikkoa maagisen 24 viikon täyttymiseen. Tämä on maaginen luku siksi että sillon vauvalla on jo teoreettinen mahdollisuus selviytyä synnytyksestä. Seuraava rajapyykki on se 28 vk kun mahdollisuus henkiinjäämisestä paranee huimasti sillon, sitte loput on 32,34 ja 37 enne 40+0. Äkkiä se aika on mennyt. Nyt oon tienny olevani raskaana kuitenkin jo 18viikkoa, toinen saman pituinen aika niin rv on se 40+ kääk

Hirmuinen himo olis tehdä kaikkea vauvan tuloon valmistavaa. Pestä ne pienimmät vaatteet, laittaa pinnasänky (kohta en siihenkään enää kunnolla pysty) hypistellä vauva tavaraa jne jne..

Pääse toteuttamaan himojani kunhan saamme noi huoneet vaihdettua. Eli pojat muuttaa tähän meidän alakerran 12,7 neliöiseen huoneeseemme 90 leveen kerrossängyn kanssa. Me meidän 180x200 sänkymme + 2kpl 60x120 pinnisten  kanssa muutetaan ylös 16,5 neliöiseen huoneeseen. Saan tietokoneen mahtumaan+ vauvan vaatekaapin noiden perustarvikkedien lisäksi paremmin. Pojille jää tässä vielä runsaasti tilaa kuitenkin. Ensi pitää maalata yks seinä josta purettiin uuni pois , siihen siirretään iso liukuovellinen vaatekaappi toisesta yläkerran huoneesta. Meidän iso vaatekaappimme jää tähän huoneeseen pojille. Kun saan seinän maalattua, saamme kaapin siirrettyä jonka jälkeen sitte saa helposti  loputkin tavarat paikoilleen.

Ainoo harmi on kun pitää luopua puisesta levitettävästä laverisohvasta, kun ei se mahdu enää vaihdon jälkeen mihinkään. Ehkä tyttöjen huoneeseen välaikaisesti...lopullisesti se viedään maalle!

Kun saan kaapin vauvan vaatteille voin alkaa pestä niitä pienimpiä 55-62 cm kokoisia ja viikata jo sinne IIKs ihanaa!
Kokoan pinnasängynkin sinne jo valmiiksi <3
Kuopuksen pinnis sitten onkin siellä samassa huoneessa eli nukkuu vielä jonkin aikaa siellä.

Nyt pitäs saada itestään irti ja mennä jatkaa kotihommia...Aurinkoisia kelejä ootellen <3

http://i18.photobucket.com/albums/b109/taehtiina/223-1.jpg