Nyt alkaa jo  kahdeskymmenes raskausviikko! Eli viikon päästä olen raskauden puolivälissä, hurjaa! Viiden viikon päästä täyttyy se maaginen 24 viikkoa, jota olen odottanut kuin kuuta nousevaa...
Joo jos luette synnytystarinoitani, niin laittakaa ihmeessä kommenttia, kiinnostaa sen verran :-)
Tän blogin ajattelin pitää nyt täysin odotuspainotteisena ja sitä varten loin toisen blogin joka on sitten yksityien. Mulla oli blogspotissa sellanen, mutta kun se ei kaikilla käyttäjillä toiminut kunnolla, niin siirryn tänne vuodatukseen. Yksityiseen blogiini voi pyytää kutsua vaikka laittamalla mulle viestiä osoitteeseen. [email protected] Siellä siis enemmän elämäntarinaa ym juttua. Täällä odotetaan pelkästään vauvaa. :-)
Aamulal herätessä vauva oli jo vilkkaalla tuulella. Jakeli potkuja ja kuperkeikkaili vilkkaasti. Voi kuinka se onkaan ihana tunne joka kerta. Suuri rakkaus kasvaa päivä päivältä. Tosin yöllä näin todella kauhata unta!!! En voi edes kirjottaa sitä kun se oli niin järkky!!hui!

Pitänee vissii  näpsiä taas tasavaiikkois kuva masustakin tässä tai sitte otan vasta 20+0 kun ei tää niin paljoa ole viikossa muuttunut :-)