Ihan on uskomatonta että viikot alkaakin tästä eteenpäin 2:lla..Kymmenen viikon päästä jo 3:lla. Tähän on päästy vaikka kymmenen viikkoa sitten luulin menettäneeni pienen. Ihanasti Viipo tuolla masussa potkiskelee ja räpeltää joka päivä. Joinain päivinä liikkuu vähemmän toisina sitten enemmän. Tänään on vilkaampi ainakin näin aamusta.

Vauvan vaatteetkin jo alkaa kohta olemaan hankinta listalla, ettei kaikki jää loppukesään ja siihen kun on se iso mega maha. Pikkuhiljaa siis alan jo katsella sillä silmällä. Jotainhan mä löysinkin jo kaupasta. Mutta siis noita ihan pieniä ei ole lainkaan. Joitai 56cm kokosia siis pitää hankkia. Kirpparit tulee kierrettyä ainakin, niistä saa ihan uuden veroista vauvan vaatetta tosi edullisesti. Si ajattelin ommellakin jotain. Lähinnä ompelen siis jotain ulkoiluvaatetta, fleecepuka tms :-)

Itselle pitäs ommella imetyspaitoja..Mulla on tuolla kaavat, pitäs vaan käydä kangaskaupassa tässä jokupäivä..

Kohta meidän kuopus täyttää vuoden, kakku onkin jo mietinnässä. Nyt voi vielä tehdä oman päänsä mukaan, myöhemmin se menee niin että lapset itse päättää millaisen kakun äiti tekee..

Nyt kahville!

rv 20+0