Eli kolmaskymmenes raskausviikko pyörähti käyntiin. Kun täyttyy 30+0 on tasan 10vk enää vauvan laskettuun aikaan. Hassua kun tuntuu että sillonhan jo on loppukesä/melkee syksy ja vastahan tässä kesälomat on alkamassa.

Omeplin itselleni odotusmekin 1593049.jpg

Katsoin eilen kesävaatetta ja kietaisuhameet ainakin mahtuu päälle+ yhdet normaalishortsit koska se vyötärö jää mahan alapuolelle. Sit ku maha "tippuu" niin ei enää varmaan mahdu. Nyt kun on vielä korkealla mahtuvat loistavasti. Sen lisäks mulla on kahdet odotus shortsit ja pari hametta jotka mahtuu. Yks Trikoinen mekko myös. Olis kiva kyllä saada pari siistimpää trikoomekkoa, jos ostas ihan tavismekkoja jotka on odottajalle sopivia malliltaa +venyvää kangasta niin kävis sitte muutenki.

Hui kun synnytys alkaa jo pyöriä mielessä, jotenkin nää viimeiset viikot on aina juossu vauhdilla siihen asti että on enää muutama hassu jäljellä jonka jälkeen ne alkaa madella eteenpäin.
Vauvan hankinnat on lähes kaikki tehty, enää puuttuu vaaan hoitotarvikkeet eli vaipat, rasvat, öljyt, pumpulipuikot jne jne...Niitä ostan sitte kesällä. Ovat niin kaukaisia jotenkin etten ole niitä ees aatellu sen kummemmin paitsi tein vaan listan mitä pitää ostaa.

Lisäilen vielä uusimman masukuvan ja sen jälkeen pitääkin suunnistaa kapungille...

1593051.jpg
rv 29+0 Viipo Pampulavarvas ,kuudes mussukka