Eli mulla oli toissailtana kovia selkä kipuja jotka tulivat aaltoina Shocked Olin kivusta kaksinkerroin. Niitä tuli kaksi kertaa. Ekan kerran jälkeen holahti sitä ruskeata vuotoa ja mulle tuli ihan älyttömän huono olo.. Sit se kipu meni ohi vähän ajan päästä. Parin tunnin päästä kipu toistui, oli tosi kovaa kipua siinä kohtaa missä yleensä kuukautiskivutkin tuntuu..Soitettiin päivystykseen ja lähdettiin sinne. Jäin yöksi synnytyssaliin tarkkailuun. Viereisessä huoneessa syntyi yöllä vauva, voi miltä kuulostikaan se kun pieni parkaisi ensimmäisen kerran..oih ja voih..Kipuja ei tullut uudestaan ja vuotoakaan ei enää näkynyt.

Aamulla lääkäri kävi ja päätti että otetaan kaikki tulehdusnäytteet eli ottettiin virtsa, veri ja limakalvo näytteet. Pääsin osastolle tarkkailuun.
En vuotanut oikeastaan ollenkaan paitsi viimeyönä jotain ruskeaa tuhrua tuli aika vähän, mutta siis siteessä näkyi sitä jonkin verran.
 Koska kipuja ei enää tullut ja arvot oli kohdillaan (paitsi hb joka oli vaan 116 eli rautaa syön)päästivät mut jo tänään pois. Ultralla tänään katsoi lääkäri että seklkeästi näkyy että siellä on ollut verenpurkaumia ja vielä näkyy kohdussa sitä vanhaa verta jonkin verran Se siis tulee vuotamaan pois mutta ei sen pitäisi vaikuttaa raskauden ennusteeseen. Mun pieni virkeä rakas siellä potkiskeli ja oli hyvin eloisa.
Kanava kiinteä ja kiinni ja ihan normaalin oloinen ultrassakin vaikkei sitä mitattukkaan...

Eli eka vuoto oli 10+6 jonka jälkeen n 3vk ettei vuotanut. Toinen vuoto 13+5 jonka jälkeen olen tuhruttanut ja vuotanut vähän väliä tähän päivään asti eli yhteensä nyt reilun 3vk..ja edelleen vissiin jatkuu..

Herkästi nyt sitten saan ottaa polille yhteyttä jos tulee taas kipuja tai vuoto runsastuu, muuttuu veriseksi tms..Istukka ei ole ihan kohdunsuulla enää, mutta lähellä sitä.

Nyt lepoa , lepoa ja lepoa. Kahden viikon välein kontrollikäynnit äitisypolilla ja seuraava aika onkin nyt sitten vasta 19.3 koska tänään just katsottiin.

Tinttu ja Sitkeä virkeä Viipo 17+0