Nyt se iski, kauhee vimma selata vauva tavaraa netissä. Haluaisin ensi sängyn siis jonku pienemmän kuin pinnasänky. Haaveilin sellaisesta kattoon kiinnitettävästä juuttikehdosta, mutta ku se on niin arvokas..82e+toimituskulut. Ei tuo minimiäp raha ole mikään sellainen päätähuimaava summa joten tuntuu aika kalliilta ostokselta noin niinku puolen vuoden käyttöä varten.Tosin siitä sais varmaan rahaa takaisin kun myy, sillä ihmiset tuntuu myyvän noita vain vähän edullisemmin kuin mitä se uutena maksaa. Olisin mieluusit ottanut tuon käytettynä mutta se hinta on mun mielestä liikaa jos mä maksan 65 +toimituskulut jotka on kuitenki se paketin verra eli lähes 8e..Johan se on sit sama ku ostas sen ihan uutena..

Rintapumppu tässä on nyt ollu mietinnässä. Mä tarviin sitä jos vanhat merkit paikkansa pitää...Aventin isis on se varmaan mihin päädyn..

voi ku mä olisin vähän loman tarpeessa , on niin paljon ollu taas kaikkea. Pitänee varmaa järkätä itelleen mökki yöpyminen omalla mökillä tässä jossai vaiheessa. Se on talvilämmin joten sinne voi mennä millo vaa. Tosin siel on pimeetä ja ei ole telkkaria. Mut sähköt ja sauna kyllä löytyy..

pitäs siivota, vaan ei jaksas..