Eli en voinut vastustaa kiusausta vaan kokosin pinniksen paikalleen <3 Hyvin mahtui just siihen koloseen mihin suunnittelinkin. On siis vaatekaapin ja seinän välisessä kolosessa. On samalla suojainen paikka vauvalle. Tosin mies vielä sanoi että kehdon voi väsätä jos ehtii kesän aikana tehdä sen. Eli jos sitte alussa kehdossa nukutan niin se tulee olemaan tuossa lattialla pinnasängyn ja meidän sängyn välissä..Ihanahan se olis ja sit lapset vois laittaa nuket siihen kun vauva ei tarvii enää. Sit joskus meidän lapsen lapsi vois saada kehdon, olis isoisän rakentama <3

Nyt on vauvan vaatelipastokin paikallaan ja siihen pikkuhiljaa sitten pesen niitä pikkuisia vaatteita+ samalla näen mitä meillä jo on ja mitä puuttuu.

On julmetun väsynyt olo vaan tuon huoneiden vaihtorumban jäljiltä. Piti siirtää kasa huonekaluja ja kaikki vaatteet. Hirmuinen souvi, mutta nytpä mahdutaan. En olis enää kovin paljoo isomman mahan kanssa saanut tuota pinnistä muuten tuolta varastosta. On se sen verra muhkeutunut jo. Ihania potkuja ja liikuskeluja tuntuuu joka päivä. Nyt jo liikkuessakin. Liikkeet myös näkyy masun päältä katsoen.

Oon julmetun väsynyt vaan ja närästää usien, etenki yöllä. Vessassa saa juosta aika usien kun janottaa jatkuvasti niin juon enemmän. Sormia turvottaa jo ja jalat tulee helposti kipeiksi.

Oootan kevättä niin että en pysty sanoin kuvailla. Ihanaa olis ku sais jo lekotella pihalla ja laitaa kevyempiä vaatteita. Mut ei ulkona vaan 3 astetta ja lunta satanut koko päivä...AARGGH!!!

rv 22+6