Viimeyönä näin omituisia unia. Ekassa unessa tämä talo oli syttymässä tuleen ja mä yritin hädissäni pelastaa jotain mukaan ettei kaikki jää palavaan taloon. Tulta tai savua ei näkynyt missään vain tiesin että talo kohta palaa poroksi..Mietin kovasti että mitä pelastan mukaan.

Toisessa unessa joku osti tän talon vaikkei edes haluttu myydä ja meidän piti mahtua kerrostalon kolmioon asumaan..Kiva viis lasta ja kaksi aikuista kolmiossa..No mahtus sitä varmaa asumaan mutta mitää tavaraa ei mahtuis mukaan..

Aamulla heräsin reilu seiskalta ja ihmettelin kun koko yönä ei ole tarvinnut käydä vessassa , samalla huomasin että on hirmuinen hätä. Vessassa huomasin että yöllä on taas tullut ruskeeta tuhrua pikkuhousun suojaan.
Nyt on kolme viikkoa ekasta mega vuodosta ja siinä välissä on ollut vaan muutama päivä ettei ole pyyhkästessäkään tullut tuhruilua..Vetää mielen matalaksi.
Voi kun loppuis jo, muuta en niin kovasti toivokkaan sen lisäksi tietysti että saisin tämän kullannupun syliinikin vielä....
Ihme painetta ei tänään ole tuntunut alapäässä niinkun eilen. Epäilin että vois olla ehkä sitä kun on paikat verekkäämmät ja sit voi jopa olla tietty noita suonikohjujakin alapäässä. Mulla se tunne vaan ei ole koko aikaista joten vie uskon kyllä suonikohju jutusta..Liitoskivut vaivaa myös..Ilolla kestän kaikki liitoskivut , närästyksen ja muut inhat vaiva jos vain saan pitää tän pienen potkiskelijan. Pikkuisia liikkeitä tuntuu lähes päivittäin ja dopplerilla olen vielä varmistanut että siellä ollaan varmasti jos liikkeitä ei ole tuntunut.

Katsoin eilen synnytyssairaalan faktalta ja voi niitä ihania nukkatukkaisia ruttunaamojoa <3
Tänäänkin se tulee faktalta klo 19

rv 16+5